Wednesday, January 27, 2010

Artis Kacukan Di Malaysia Negaraku Yg Bertuah

Kalau baca je pasal artis2 kat Malaysia ni, mesti lah keluar cerita yg si polan tu kacukan bangsa ni sebelah emak bangsa ni sebelah ayah. Tak paham betul aku. Tgk mak ayah muka Melayu habis. Tapi nak cite yg kacukan tu sebelah nenek lah, atuk lah. Come on la. Org nak minat ko tu bukan sebab ko kacukan English ke, American ke, Swaziland ke, Red Indian ke, org ramai nak tgk bakat ko. Piiiraaaaah!!!!!!!

1) Maya Karin - Jerman + Melayu + Cina + India



Ada satu mak satu ayah. Tapi kacukan 4darah. Camne tu? Melayu, Cina, India = Satu Malaysia.

2) Intan Ladyana - Melayu +Thailand


Mak aku pon keturunan Pattani. Thailand la tu gak kan. Wow, aku pon anak kacukan gak rupanye. Hahaha....

3) Fouziah Gous - Pakistan + Melayu


Apa nak heran. Sekarang pon byk perempuan Melayu kawin dgn Pakistan karpet.

4) Nora Danish - Melayu + Myanmar


Ingatkan kacukan Denmark. Dah nama Danish.

5) Sabrina Ali - Melayu + Pakistan


Ni geng Fouziah Gous gak la ni. Pakistan mari.

Ada ramai lagi. Yg lain tu mcm real la. Mcm Catriona Ross memang ayah dia Scottish dan Faradhiya pon kacukan Itali. Tapi yg setakat Siam, Pakistan, Indonesiatu tak perlu sebut pon takpe kot. kat Malaysia ni ramai yg kacukan. Terutama Banjar, Jawa, Bugis dan lain lain lain lagi.

2 comments:

Maziah Saroni said...

Yea! Aku adalah Jawa.. huhu.. tak kacukan pown.. mak abah dua2 jawa..

jon azizul said...

hahahaha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails